Служба за специјалистичке делатности

Служба пружа свеобухватну специјалистичку делатност за области интерне медицине, офтамологије, оториноларингологије.

Користимо савремену медицинску технологију на којој ради стручни кадар који је кроз континуиране медицинске едукације у тренду са најновијим медицинским протоколима и процедурама у вези лечења и дијагностике.

Офталмологија

Одељење офталмологије се бави превенцијом, дијагностиком и лечењем стања и болести везаних за орган вида – око и код деце и код одраслих. Одељење је лоцирано у здравственом објекту у Гроцкој.
Служба ради понедељком после подне, а осталим радним данима пре подне.

Сем куративних прегледаг, наши офталмолози превентивно прегледају децу у четвртој години живота у циљу раног откривања и лечења слабовидости и разрокости, и затим настављају са превентивним прегледима предшколске деце и деце у четрнаестој години живота.

Оториноларингологија

ОРЛ одељење се бави дијагностиком и лечењем болести уха, носа и грла деце и одраслих, као и превентивним прегледима предшколске деце у циљу раног откривања наглувости.
Одељење ОРЛ поседује опрему, која омогућава комплетан ОРЛ преглед и дијагностику,уз максималан конфор и безбедност пацијента.
Одељење је лоцирано у здравственом објекту у Винчи.
Служба ради понедељком после подне, а осталим радним данима пре подне.

Интерна медицина

Одељење интерне медицине се бави дијагностиком и лечењем широког спектра болести из области интерне медицине. Одељење је лоцирано у четири здравствена објекта: : Гроцка, Калуђерица, Винча и Врчин.

У оквиру Одељења интерне медицине ради се дијагностика ради превенције и лечења кардиоваскуларних болести .

Од изузетног значаја је Саветовалиште за дијабетес кгде пацијенти могу проверити гликемију и добити савете о исхрани и стилу живота, а такође се одржавају тематска предавања и радионице намењене оболелима од дијабетеса и заинтересованом грађанству.

Руководство

Одговорна сестра
Весна Ранковић